Moravian Village

Bethlehem, PA

The building is a new 4-story building with full basement comprising approximately 97,700 GSF and includes a public level with a gracious, covered-drive entrance and houses a reception area, central lobby/ seating area, mail room, large gathering/ multi-purpose room, café/ bistro, a suite of administrative offices, employee and service areas and a warming/ prep kitchen, gift shop, branch bank, and “white space” for future leasing or development. There are three levels of residential neighborhoods that include single and double bedrooms with shower baths and kitchenettes. The neighborhoods are built around a shared living space that includes a large and small sitting room, a “country” kitchen with dining and activity space, a TV room, a balcony and support spaces. Neighborhood level lobby spaces provide access to shared support spaces and bathing spas.

Ground level houses the memory care neighborhoods and provides direct access to the working/wandering garden.